Edzőváltás

2022.10.12. 13:17

Cosmin Liberț a Nagyváradi VSK kézilabdacsapatának új edzője

A vezetőség döntésének értelmében a továbbiakban az eddigi vezetőedző, George Tăutu lesz a kézilabda-szakosztály technikai igazgatója.

Forrás: CSM Oradea

Jósa Attila

A Nagyváradi VSK kézilabdacsapatának vezetősége, amely Mircea Sămărghițan menedzserből és a klub sportigazgatójából, Nicușor Vașadiból áll, átszervezte az idényt meglehetősen rosszul kezdő szakosztályt. A vezetőség döntésének értelmében a továbbiakban az eddigi vezetőedző, George Tăutu lesz a kézilabda-szakosztály új technikai igazgatója, aki Robert Beșe erőnléti edzővel együtt a Nagyváradi VSK másodosztályban szereplő fiókcsapatát is irányítja.

A Nagyváradi VSK vezetőedzői posztját Cosmin Liberț veszi át, aki az idényt George Tăutu mellett segédedzőként kezdte. A 38 éves, egykori kiváló játékos pályafutása során megfordult a Nagyváradi VSK, a Székelyudvarhelyi VSK, a Szatmárnémeti SK, a Călărași VSK, a Zsilvásárhelyi Energia, a Tordai Potaissa, illetve a németországi Saulgau és Regensburg Adler csapatainál, vezetőedzőként azonban még egy csapatnál sem tevékenykedett.

A Nagyváradi VSK hét vereséget könyvelhetett el ugyanennyi mérkőzésen a Bölények Ligájában, a rossz sorozatot a következő találkozón, a Temesvári Politehnica ellen próbálja lezárni a piros-kék együttes. A temesváriak elleni mérkőzés október 24-én, hétfőn kerül megrendezésre az Antonio Alexe Sportcsarnokban, 18 órai kezdettel.

„Nem ígérhetek csodát, mert a problémáink ugyanazok maradnak, ettől függetlenül továbbra is optimista vagyok, mert ha nem hinnék a csapatunk sikerében, nem fogadtam volna el ezt a lehetőséget. Készülünk a Temesvár elleni mérkőzésre, véleményem szerint egy győzelem feloldaná a görcsöket, és csökkentené a játékosokra nehezedő hatalmas pszichológiai nyomást.” – nyilatkozta kinevezése után Cosmin Liberț.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában