IV. Liga

2022.10.17. 12:21

Bihardiószeg labdarúgói hozzák a klubvezetők célkitűzéseit

Sikeresen vették a szombaton zajlott erőpróbát is a házigazda diószegiek.

Forrás: a szerző felvétele

D. Mészáros Elek

Lapunkban már beszámoltunk róla, hogy az idei bajnokságot új vezetőséggel, keretfrissítéssel kezdte meg a Bihardiószegi SK. A bajnokság jelenlegi állása szerint úgy a IV. Ligában, mint pedig a Román Kupában derekasan helytállnak a fiúk. Jó szakmai irányítással egy döntetlen kivételével eddig minden mérkőzésüket megnyerték a bajnokságban.

A IV. Liga északi csoportjának 7. fordulójában a diószegiek az Élesdi Crișul csapata ellen léptek a „pástra”. A szombaton zajlott újabb erőpróbát sikeresen vették a házigazda diószegiek, ami az eddig nyújtott teljesítményük alapján elvárható volt. A 3–0-s végeredmény annak ellenére, hogy jól mutat a statisztikákban, a hazaiak játékminősége alul maradt az eddig látottaktól. A mérkőzés kezdetétől az ellenük irányuló sorozatos támadásokat kontratámadásokkal igyekeztek ellensúlyozni az élesdiek. A 25. percben a hazaiak jobboldali akcióját csak szabálytalanul tudták megállítani a vendégek, a játékvezető által megítélt büntetőt Doru Chereji értékesítette (1–0). A második játékrész első harmadában, a 60. percben kapushiba révén tovább növelték előnyüket a diószegiek. Az enyhén ívelt beadásra ügyetlenül reagáló kapus kiejtette a labdát, amit a szemfüles Adrian Micaș a hálóba bombázott (2–0). A négyperces hosszabbítás utolsó pillanataiban a jobb szélről érkező labdát kilenc méterről a jobb felső sarokba fejelte Paul Suciu. A hálóőr ezúttal is tehetetlen volt (3–0).

Szombaton a Bihardiószegi SK csapata Fugyivásárhelyre látogat, ahol az „előrejelzések” alapján izgalmakkal teli mérkőzésnek lehetünk tanúi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában