Labdarúgás

2022.10.11. 09:46

Az egyetemisták nyerték a nagyváradi rangadót

Forrás: CAO - Club Atletic Oradea

BN-összeállítás

A Nagyváradi Egyetem FC Adrian Ungur mesterhármasával 3–0 arányban győzött a Nagyváradi CAO-NAC otthonában, a hegyközpályi focipályán a labdarúgó IV. Liga hatodik fordulójában. Az egyetemisták rendkívül hatékonyak voltak, hiszen minden kapura lövésüket értékesítették, míg a CAO-NAC rengeteg helyzetet elpuskázott. Adrian Ungur a 11., a 68. és a 78. percben volt eredményes.
A mérkőzés előtt egyperces néma csenddel adóztak a CAO junior játékosa, Robert Pădurean édesapjának az emléke előtt, Ovidiu Pădurean 49 éves korában hunyt el.
A CAO-NAC megemlékezett Serfőző Gábor egykori nagyszerű labdarúgóról, a román válogatott egykori tagjáról, aki a NAC-cal, valamint az Aradi UTA együttesével román bajnok, illetve az UTA-val és a CCA együttesével háromszoros román kupagyőztes volt. A meccsen jelen volt a legendás labdarúgó unokája, Serfőző Attila és dédunokája, Bence Szilárd, utóbbi végezte el a kezdőrúgást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában