Programajánló

2022.09.20. 15:47

Nyílt nap a Crișul Sportklubnál

Fotó: User1

BN-összeállítás

Nyílt napot szervez a Nagyváradi Crișul Sportklub szeptember 24-én, szombaton a Bunyitay-ligetben (I.C. Brătianu park) a szeptember 23–30. között zajló Európai Sporthét keretében. Az eseményre a szervezők számos sporttevékenységgel és bemutatóval készülnek.

A nyílt nap programja: 10 óra – az esemény megnyitója; 10.15 – női kosárlabda és atlétika; 11 – labdarúgás; 12 – judo és karate; 12.30 – kempo és ökölvívás; 13 – erőemelés és taekwondo WT; 13.30 – asztalitenisz; 14 – szabad program. „Nagyon fontos számunkra, hogy minél több fiatal sportoljon. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy megszervezzük ezt az eseményt. Erkölcsi kötelességünk, hogy közösségünk fiataljainak sportolási lehetőséget biztosítsunk. Várunk mindenkit szombaton, hogy megismerjék azokat a sportágakat, amelyeket a Crișul Sportklubnál gyakorolhatnak. A sportklub jelenleg 15 szekcióval működik, és a közeljövőben további néggyel fog bővülni” – nyilatkozta az esemény kapcsán Pető Dalma, a sportklub igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában