Szeptember 29, Csütörtök

Mihály névnap

Taekwon-do

2022.09.22. 20:32

Éremeső az Eagles Kupán

BN-összeállítás

Monoron rendezték meg az Eagles Kupa elnevezésű Taekwon-do ITF verseny 9. kiírását szeptember 17-én. Nyolc ország – Németország, Ausztria, Szlovákia, Csehország, Anglia, Ukrajna, Románia és Magyarország – 34 sportklubjának 304 versenyzője „állt rajthoz”. Romániát a Nagyszebeni Hwarang, a Dévai Lupii és a Nagyváradi Wolf Sportklub közös csapata képviselte 44 sportolóval. A 82 megnyert éremmel a román delegáció a verseny végén átvehette a legjobb csapatnak járó díjat. 

A Nagyváradi Wolf Sportklub – vezetőedző: Harascsák Gyula (4 dan), oktatók: Gergely Ákos (2 dan) és Tálinger Alex Zoltán (2 dan) – összesen 70 éremmel tért haza, ezekből 27 arany, 18 ezüst és 25 bronz. 

1. helyezettek: Balog Erik, Kalmár Erik, Toromba Christian (2), Gui Denisa (2), Gui Daria (2), Molnár Balázs, Bajgyik Baranyi Botond, Hegedűs Richárd (2), Szabó János, Tálinger Alex (3), Papp Attila, Fodor Béla Róbert, Simon Barbara, Orbán Kármen, Borz Luca, Câmpean Maya, Varga Nikolett, Hegedűs Richárd és Szabó János tradicionális küzdelemben, az ifjúsági fiú- és lánycsapatküzdelemben. 

2. helyezettek: Kalmár Erik, Halász Anna (2), Gui Denisa, Marchiș Adrian, Molnár Balázs, Bajgyik Baranyi Botond, Cornea Luca, Cosma Rareș, Fodor Béla Róbert, Szabó Alexa, Erdei Anna, Borz Luca, Orbán Kármen és Szabó Alexa tradicionális küzdelemben, a felnőtt férfi csapat speciális technikákban.

3. helyezettek: Balog Erik (2), Borz Cristian, Halász Anna, Cornea Larisa (2), Halász Levente, Molnár Balázs, Hegedűs Richárd, Tálinger Alex (2), Borz Luca (2), Fodor Róbert Jr, Varga Nikolett, az ifjúsági fiú és lány csapat tull-ban és erőtörésben, a felnőtt férfi csapatküzdelemben, az ifjúsági lány csapat speciális technikákban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában