Tíz rekord

2022.08.30. 13:28

Tucatnyi érmet nyert az országos bajnokságon a Redpoint Sportklub

Az aninószai versenyen a Nagyváradi Redpoint Sportklub sportolói két újabb országos csúcsot állítottak fel, ezzel az idei szezonban már tíz rekordnál jár az egyesület.

Forrás: Redpoint SK

Jósa Attila

A Nagyváradi Redpoint Sportklub a harmadik legnagyobb létszámú küldöttséggel vett részt az ifjúsági és a felnőtt íjászok országos bajnokságán, melyet augusztus 25-28. között rendeztek a Hunyad megyei Aninószán. A váradi sportolók nem kevesebb, mint 11 érmet szereztek egyéniben és csapatban. A bajnokság mezőnyének közel felét három klub biztosította: a Dévai SCM, a Bukaresti Steaua és Nagyváradi Redpoint Sportklub. A váradi csapat színeiben 11 sportoló állt rajthoz, a zömében 13-14 éves íjászok többsége a saját korosztályukhoz képest az idősebbek között versenyeztek, de így sem vallotak szégyent. Felnőtt női összetettben teljes nagyváradi siker született, Mara Mihociu, Giulia Szalo-Mureșan és Alexandra Ierina (1., 2. és 3. hely) révén a Redpoint tehetségei sajátították ki a dobogót.

Szintén az összetettben, de az ifjúsági kategóriában a Redpoint a 2. helyet szerezte meg Haragos Bernadett révén, a szintén váradi Luncan Ada pedig harmadik helyezett lett ebben a versenyszámban. Az ifjúsági barebow kategóriában Hendre Márk szintén bronzérmet szerzett, a vegyes ifjúsági összetett csapatban pedig ismét dobogóra állhatott Haragos Bernadette, aki ezúttal Sergiu Pallag csapattársaként szerezte meg az ezüstérmet.

A Redpoint SK íjászai további két aranyérmet nyertek az ifjúsági és a felnőtt összetett csapatban, egy ezüstérmet a felnőtt vegyes összetett csapatban és egy bronzérmet az ifjúsági összetett csapatban. Az aninószai versenyen a Nagyváradi Redpoint Sportklub sportolói két újabb országos csúcsot állítottak fel, ezzel az idei szezonban már tíz rekordnál jár az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában