Helyi sport

2022.08.16. 13:41

Két vereséget is „begyűjtött” a VSK kézilabdacsapata

Jósa Attila

Két mérkőzéssel folytatta a múlt hétvégén a felkészülést a Bölények Ligájának nyitányára a Nagyváradi VSK kézilabdacsapata. Pénteken a Temesvári Politehnica ellen léptek pályára a váradiak, alaposan megtépázott kerettel, hiszen a sérülésekkel és egyéb egészségügyi problémákkal küszködő Szász Csongor, Gál Róbert, Viorel Boșca és George Breban sem tudott a csapattal tartani. A Politehnica így végül tíz gólos győzelmet aratott (34–24), a mérkőzésen George Tăutu a keret összes tagjának lehetőséget adott a játékra.

Szombat délután a Tordai Potaissa látogatott a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokba, ahol egy küzdelmes mérkőzés után végül 23–19 (13–8) arányban győzni is tudott. A VSK sokkal jobban játszott, mint egy nappal korábban, de ez is csak ahhoz volt elegendő, hogy a meccs végét szorossá tudja tenni a hazai együttes. A Nagyváradi VSK a héten Magyarországon folytatja a felkészülést, csütörtökön a Békési FKC kézilabdacsapatának otthonában lépnek pályára a piros-kékek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában