Labdarúgás

2022.08.31. 13:49

Idén is a felsőházi rájátszásba jutás a cél Székelyhídon

Az őszi idényben öt mérkőzés vár a Székelyhídi Sasokra idegenben és mindössze négy hazai környezetben.

A szerző felvétele

Juhász György

A tavalyi szezon talán nem várt sikere után, idén is a rájátszás elérése a célja a Székelyhídi Sasok Sportklub labdarúgócsapatának. Kiss Sándor vezetőedző szerint, akkor sem veszi fejét a játékosainak ha esetleg ez nem jön össze, ami látva a sorsolást egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek (Mezőtelegdre, Borsra, Bihardiószegre, Érmihályfalvára és Fugyivásárhelyre is utazik a Töri). „A keret nem ment át nagy átalakuláson, szerencsére 4-5 olyan játékosom is van, akik akár több poszton is bevethetőek. A Diószegen, tartalékosan elvesztett kupameccs mellett, két barátságos párharcot nyertünk nagy különbséggel Mihályfalva ellen, majd az utolsó felkészülésin, az utolsó percben kaptunk ki Szentandrástól. Senki ellen nem fogunk feltett kézzel pályára lépni, de nyilván nehéz pótolni a sérülteket, előreláthatóan Gergely Róbert és Kovács Krisztián sem lesz bevethető az első fordulóban” – nyilatkozta Kiss.

Erdei Imre a csapat elnöke is a keret egységét emelte ki elsősorban: „Nagyon jól esett, hogy a hátam mögött más klubok által megkeresett játékosok azonnal értesítettek engem és kivétel nélkül mindegyikük maradt a csapatnál. Kissé érthetetlen számomra, hogy ilyen ügyekkel kapcsolatban senki sem vette fel velem a kapcsolatot más csapatoktól, de a játékosaim egyenessége és hűsége azt jelzi vissza, hogy valamit nagyon jól csinálunk. A három távozó (Papp Sándor, Rácz Barna és Szűcs János) helyére érkezett Mare Vlad (Diószeg), Pop Mario (CAO), valamint visszaigazolt a helyi Pál Róbert és érkezett egy teljesen új igazolás, Finta Ervin személyében.”

A kedd délutáni edzésről a fentebb említett két sérült mellett, mindössze Ármos Sándor hiányzott. Az újak mellett pedig a tavalyi csapat tagjai: Oláh Márton, Silaghi Hendrich, Kulcsár Zsolt, Kéri Gábor, Lőrincz Norbert, Kaszonyi Ákos, Sas Cristopher, Daroczi Madalin, Boros János, Hendre Zsolt, Szabó Attila, Kádár József és Oláh Róbert kergették a labdát. Az őszi szezonban öt mérkőzés vár a csapatra idegenben és mindössze négy itthon. Aztán tavasszal folytatás a felső-, vagy az alsóházban, de mindenképp szeretnék elhozni Székelyhídra a megye jobb csapatait a Kiss-tanítványok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában