Felkészülési mérkőzés

2022.08.16. 13:35

A szünet után négyet vágott a Bihar FC

A második félidőben mutatott játéka alapján megérdemelt győzelmet aratott szombaton a nagyváradi alakulat.

Jósa Attila

A Bihar FC labdarúgócsapata szombat délben a Kisjenői Crișul ellen játszott felkészülési mérkőzést a Bodola Gyula stadionban. A Crișul az előző idényben a rájátszásig jutott a harmadosztály 8. csoportjában, és már a szombati mérkőzés elején megmutatta, hogy remek játékosok alkotják a keretét. A találkozóra kilátogató maroknyi nézőközönség két teljesen ellentétes félidőt láthatott, az első játékrészben a vendégek alakítottak ki futószalagon helyzeteket, míg a második félidőre magára talált a Bihar FC és végül fölényes, 4–1-es győzelmet aratott. A 8. percben a crișulos Moise lőtt hatalmas kapufát, öt perccel később Cătălin Dinu azonban már nem hibázott, remek egyéni akciója után a vendégek szerezték meg a vezetést (0–1). A félidő végén az Arad megyeiek hálóőre, Malița csillogtatta meg tudását, előbb Chindlea távoli, majd Gheorghiță közeli lövésénél is.

A szünet után Florin Farcaș edző tanítványai átvették a mérkőzés irányítását, a második félidőben végig hatalmas fölényben játszott a Bihar FC, ennek ellenére meglehetősen későn, a 70. percben jött az egyenlítő gól, ekkor Gunie bombázott félmagasan a rövid sarokba a tizenhatoson kívülről (1–1). Két perccel később már a váradiaknál volt az előny, Drăgan 23 méterről lőtte ki a hosszú sarkot (2–1). A 86. percben Constantin Roșu tovább növelte a váradiak előnyét, a támadó az ötös sarkáról továbbította a hálóba a labdát (3–1), de ezzel még nem volt vége, a 89. percben Chindlea is betalált, kialakítva ezzel a 4–1-es végeredményt.

A nyár utolsó barátságos mérkőzésén a Bihar FC szintén hazai pályán, jövő szombaton a negyedik ligás Aradi Viitorul ellen lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában