Kosárlabda

2022.07.28. 12:22

Két nagyváradi játékos is ott lesz a román U 17-es női 3x3-as kosárválogatottban

Jósa Attila

A Nagyváradi Crişul Sportklub két kosárlabdázója, Papp Anna és Alexia Ilea is meghívót kapott az U 17-es 3x3-as román válogatottba. A nemzeti csapat a franciaországi Voironban megrendezésre kerülő selejtezőtornán vesz részt, ahonnan a legjobb csapatok 3x3-as U17-es Európa-bajnokságra kvalifikálhatják magukat. Papp Anna és Alexia Ilea már csatlakozott az augusztus 5-ig edzőtáborozó válogatott keretéhez.
„Nagy reményeket fűzünk ahhoz, hogy a lányok kvalifikálják magukat a 3x3-as Európa-bajnokságra, amely egy viszonylag új, de nagyon népszerű ága a kosárlabdázásnak. Anna és Alexia nagyon keményen dolgoztak a válogatott legutóbbi összetartásán is, mindent megtettek annak érdekében, hogy bekerüljenek az utazókeretbe. Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit eddig elértek, és sok erőt kívánunk nekik a munkájukhoz!” – nyilatkozta Ioana Anica, a Nagyváradi Crişul kosárlabdaedzője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában