Labdrúgótorna

2022.06.24. 16:23

Vasárnap rendezik a III. Aranycsapat labdarúgótornát

Jósa Attila

Harmadik kiírásához érkezett idén az Aranycsapat Ifjúsági Labdarúgótorna, melyet a 10. Szent László Napok keretében rendeznek meg. A seregszemlét vasárnap 9 órától a Bodola Gyula Stadionban rendezi a Nagyváradi AC Labdarúgó Egyesület, az U10-es korosztály (2012-ben született gyermekek) számára. A nevében a legendás magyar labdarúgó-válogatott, az Aranycsapat emléke előtt is tisztelgő tornán nyolc csapat jelezte a részvételi szándékát, melyeket két csoportba osztottak a szervezők.

Az A csoportba a házigazda Nagyváradi AC mellett a kárpátaljai Szernyei Futball Iskola, a Nagykárolyi Viitorul és a Nagyszalontai VSK csapatai kerültek, míg a B csoportban a Nagyváradi Zenit, az Érmihályfalvi Unirea, a Csenger FC és a Nagykárolyi Victoria mérheti össze a tudását és küzdhet az elődöntőbe jutást jelentő első két hely egyikének megszerzéséért. A csapatok legtöbb 12 gyermekkel nevezhettek be a tornára, ahol 25 perces mérkőzések várnak a fiatal tehetségekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában