Siker

2022.06.17. 23:57

Szekérderéknyi érmet nyertek a Wolf Sportklub taekwon-dosai

Fotó: Wolf SK

BN-összeállítás

A bolgár fővárosban, Szófiában rendezték június az ITF Taekwon-do Európa Kupát, illetve annak nyitórendezvényét, a 12 éven aluli gyerekek számára kiírt Quadrathlon Kupát. Romániát a nagyszebeni és kolozsvári csapatok mellett a Nagyváradi Wolf Sportklub képviselte. Harascsák Gyula vezetőedző (4. Dan), Gergely Ákos (2. Dan) és Tálinger Alex (2. Dan) négy tanítványa remekelt a Quadrathlon Kupán: összesen 11 érmes helyezést értek el, érmekre lebontva ez 7 aranyat, 3 ezüstöt és 1 bronzot jelentett.

A verseny végén a wolfos Kalmár Erik vehette át a 10 éves korosztály legjobb fiú versenyzőjének járó trófeát.

Az Európa kupán részt vevő „nagycsoport" sem adta alább: 18 érmet sikerült hazahozni, ezekből 5 arany, 8 ezüst és 5 bronz. A nemzetek rangsorolásában Románia az előkelő 3. helyen végzett.

Ami a Nagyváradi Wolf Sportklubot illeti, teljes összesítésben az 5. helyen zárta a versenyt, míg korosztályokra lebontva a kadét korcsoport (12-14 év) 3. helyéért járó serleget hozták haza Nagyváradra.

Harascsák Gyula vezetőedző elmondta, a Wolf folytatta idei tökéletes menetelését, rendkívül büszke csapatára, a szófiai eredmények pedig minden várakozást felülmúltak. A sportklub vezetője ezúton is köszöni a támogatóknak és a szülőknek, hogy lehetővé tették a szófiai megmérettetésen való részvételt.

Aki kedvet érez magában ahhoz, hogy csatlakozzon a Wolf Sportklub egyre népesebb csapatához, azt a nyári vakáció ideje alatt is várják szeretettel az egyesület Biharpüspökiben található edzőtermében, a Püspöki út (Matei Corvin) 227. szám alatt.

 

Quadrathlon Kupa

Első helyezettek:

Kalmár Erik (3, küzdelem, erőtörés, speciális technikák), Gui Denisa (2, küzdelem, erőtörés), Toromba Christian (küzdelem), Campean Maya (küzdelem).

Második helyezettek:

Gui Denisa (tull), Toromba Christian (erőtörés), Campean Maya (tull).

Harmadik helyezett:

Kalmár Erik (tull).

Európa kupa

Első helyezettek:

Bajgyik Baranyi Botond (küzdelem), Orbán Kármen (küzdelem), Gui Daria (küzdelem), Fenesi Péter (küzdelem), Hegedűs Richárd - Szabó János (páros tradicionális küzdelem).

Második helyezettek:

Molnár Balázs (tull), Szabó Alexa (küzdelem), Szabó János (küzdelem), Hegedűs Richárd (küzdelem), Harascsák Gyula (küzdelem), Bajgyik Baranyi Botond Molnár Balázs (páros tradicionális küzdelem) és nem utolsó sorban az erre a versenyre a Nagyszebeni Hwarang Sportklubtól kölcsönkapott Cristache Daniel (küzdelem), Bajgyik Baranyi Botond Molnár Balázs és Cristache Daniel (kadét csapat küzdelem).

Harmadik helyezettek:

Bajgyik Baranyi Botond (tull), Gui Daria (tull), Szabó János (tull), Orbán Kármen (tull), Molnár Balázs (küzdelem).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában