Román Kupa

2022.06.28. 21:52

Megvannak a Szentandrási Crișul kupaellenfelei

Jósa Attila

Az idei évtől változik a Román Kupa lebonyolítása, a küzdelemsorozat egy regionális szakasszal folytatódik, amelyen a megyei kupasorozatok győztesei vesznek részt. Bihar megyét a Szentandrási Crișul képviseli majd a július közepén megrendezendő hármas tornán, amelyre a Szatmár, illetve a Kolozs megyei szakaszok győztesei is besorolást kaptak. Szatmár megyéből a Pusztadaróci Recolta érkezik majd a tornára, míg a mezőny a Kolozsvári Supporter 2.0 csapatával egészül ki. A kolozsvári együttes a múlt hétvégén egy másik Szatmár megyei alakulattal szemben maradt alul a harmadosztályba való feljutásért rendezett osztályozón, miután a Nagykárolyi Victoria 4–1-es összesítéssel jobbnak bizonyult a Supporter 2.0 csapatánál.

A Crișul július 9-én játssza az első mérkőzését hazai pályán a kolozsváriak ellen, míg a Pusztadaróci Recolta ellen július 13-án lépnek pályára idegenben a szentandrásiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában