Mérkőzés

2022.06.24. 16:29

Alaposan elpáholta a Ferencvárost a Sepsi OSK

Forrás: fradi.hu

Jósa Attila

A tiroli Kössenben mérte össze tudását szerdán az Ausztriában edzőtáborozó Ferencváros és a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Bár a csapatok még a nyári alapozás elején tartanak, mondanunk sem kell, hogy ez a párosítás nagy érdeklődésre tartott számot. A mérkőzést egyetlen televíziós csatorna sem tűzte műsorára, viszont a Sepsi OSK Youtube-csatornája, még ha néha küzdve is egy kicsit a technikával, de élőben sugározta a találkozót. A festői környezetben lejátszott mérkőzés első félidejének derekán a háromszéki együttes került előnybe, Dumitrescu lecsúszó beadása a hosszú sarokban landolt (0–1). Ezután Niczuly percei következtek, a kapus több alkalommal is szenzációsan védett. A 60. percben az erősen tartalékos csapattal felálló Ferencváros cserekapusa, Mergl „nézte be” csúnyán Damașcan távoli löketét (0–2). A végeredményt szintén a moldovai válogatott csatára, a tavaly nyáron az AC Torinótól érkező Damașcan állította be, miután 10 méterről a bal sarokba lőtt. (0–3).

Felkészülési mérkőzés: Ferencváros–Sepsi OSK 0–3 (0–1)

Kössen. Gólszerzők: Dumitrescu (30.), illetve Damașcan (63., 90.).

Ferencváros: Varga Á. – Botka, Iyinbor, Knoester, Pászka – Nagy, Mercier – Katona, Gera, Lisztes – A. Traoré. Vezetőedző: Sztaniszlav Csercseszov.

Sepsi OSK: Niczuly – Askovszki, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu, Francisco Júnior, Aganovic, Bărbuț, Matei, Gheorghe, Tudorie. Vezetőedző: Cristiano Bergodi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában