Eredmények

2022.05.02. 11:04

Tavaszi Kupát szervezett a Nagyváradi Sakk Klub

BN-összeállítás

Lezajlott a Nagyváradi Sakk Klub idei Tavaszi Kupája az online térben április 30-án, szombaton. Összesen 16-an vettek részt, akik svájci rendszerben hét fordulót játszottak 5 perc+2 másodperc játékidővel játékosonként. 

A verseny végeredménye: 1. Bui Christopher (Bchris13, FugyivásárhelyCannes) 7,0 pont. 2. Adrian Marius Paul (paul_marius_adrian, Nagyváradi ESK Agora Sakk Klub) 6,0 pont 3. Eugen Roman (euroman4, Nagyvárad) 4,5 pont 4. Nagy Péter (petya_04, Rosenheim) 5. Radu Alin Balaj (balaj_ radu_alin, Cséffa) 6. Nagy László (counterattack60, Nagyvárad – Rosenheim) 4-4 ponttal stb. 

A további győztesek a nők kategóriájában Gertrud Florentina Dörner (florentina939, Szentandrás, az ifjúságiaknál Nagy Péter, a veteránoknál Szél Sándor (alexandruszel1942, Nagyváradi Cri§ul). A győztesek okleveleket kaptak. 

A verseny főszervezője és játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi sakkversenybíró volt. A teljes végeredmény és az összes játszma megtekinthető a következő webcímen: Cupa Primaverii 2022 – Live Chess Tournament – Chess. com. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában