Egy mindenkiért

2022.05.26. 15:53

Szilágyi Áron és Novák Eduárd tett látogatást Váradon

Fotó: Alexandru Nițescu

Fotó:

Pikó Stefánia

Az Antonio Alexe sportcsarnokban kezdődött meg csütörtökön Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, illetve Novák Eduárd sportminiszter, romániai magyar paralimpiai, világ- és Európa-bajnok kerékpározó látogatása Váradon. Itt a Nagyváradi Sportiskola, a Crișul Sportklub és a térség fiatal sportolóival találkoztak, akik közül az ifjú kardvívók még egy rövid bemutatóval is készültek.

A jó tanácsok és autogramok osztogatása után a társaság a sportiskolába ment, ahol részt vettek a harmadik alkalommal megszervezett Kabos Endre Sport Diákolimpia megnyitóján. A következő állomás az Ady Endre Elméleti Líceum díszterme volt, amely egészen megtelt kíváncsi diákokkal, akiknek kérdések feltevésére is lehetőségük volt.

A váradi körút délután a Partiumi Keresztény Egyetemen folytatódott, melynek amfiteátruma szintén megtelt az Egy mindenkiért című dokumentumfilm levetítése előtt, és ahol Szilágyi Áront nagy tapssal fogadták, még mielőtt megszólalt volna. Az események ismertetésére visszatérünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában