Bajnoki cím

2022.05.17. 13:40

Hétpontos előnnyel várhatják az utolsó tornát

A bajnoki címért folyó küzdelemben legnagyobb ellenlábasát, a Bukaresti Triumf csapatát 10–7 arányban győzte le a váradi alakulat.

Fotó: Crișul SK

Jósa Attila

Aradon rendezték meg a hétvégén az ifjúsági III-as korosztály harmadik tornáját. A Ciprian Cîmpianu által edzett Nagyváradi Crișul számára nem is alakulhatott volna jobban a mérkőzéssorozat, hiszen a csapat mind a hét mérkőzést megnyerte. A Crișul fölényére jellemző, hogy a hét mérkőzésen 103 (!) gólt szereztek U 15-ös pólósai, ellenben csak huszonegyet kaptak. A bajnoki címért folyó küzdelemben legnagyobb ellenlábasát, a Bukaresti Triumf csapatát 10–7-re győzte le a váradi alakulat, visszavágva ezzel a bukaresti tornán a játékvezetők által „elvezetett” mérkőzésért. A Trimufot meglepetésre a Bukaresti Dinamo is megverte, szintén 10–7 arányban.

A bajnokságból egy torna van hátra, amelyet Bukarestben rendeznek, a Crișul előnye hét pont a Trimuf és a Steaua előtt, így mondanunk sem kell, több, mint komoly esély van az aranyérem elhódítására ebben a korosztályban.

A Crișul a következő kerettel vágott neki a tornának: Bakó Gergő, Boros Dávid, Feke Denis, Laza Lucas, Mérai László, Nagy Benjámin, Orient Michael, Orsós Roland, Pop Cotuna Adrian, Popa Mihuța Alex, Popa Cosmin, Tohotan Cristian, Vuşcan Matei, Popa Flavius, Szűcs Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában