Vízilabda

2022.05.30. 14:44

Bajnoki címet ünnepelhet a Nagyváradi Crișul U15-ös csapata

Fotó: Crișul SK

Jósa Attila

Hétpontos előnnyel vághatott neki a férfi vízilabda ifjúsági III-as korosztály utolsó, bukaresti tornájának a Nagyváradi Crișul együttese. Bár sokan már a torna előtt odaadták volna az aranyérmeket a váradi csapat fiatal játékosainak, a korábban Bukarestben megrendezett fordulók fővárosi csapatokat támogató, részrehajló bíráskodásai azért némi aggodalomra adhattak okot. A Crișul mindenesetre nem bízta a véletlenre, hét bukaresti mérkőzéséből hatot megnyert, így már három fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy bajnoki címet ünnepelhet. A váradiak ezután sem adták alább, így veretlenül zárták a bukaresti tornát, imponáló, 85–29-es gólaránnyal. Az U15-ös korosztályban a Crișul legnagyobb riválisának számító Bukaresti Triumf elleni rangadó 8–8-as döntetlennel zárult, ezt követően a váradiak a medence szélén felsorakozva megkapták az aranyérmeket és átvehették a bajnoki címért járó serleget.

A Nagyváradi Crișul kerete: Bakó Gergő, Boros Dávid, Feke Denis, Laza Lucas, Mérai László, Nagy Benjámin, Orient Michael, Orsos Roland, Adrian Pop Cotuna, Alex Popa Mihuța, Cosmin Popa, Cristian Tohotan, Matei Vuşcan, Flavius Popa, Szűcs Péter. Vezetőedző: Ciprian Cîmpianu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában