Sportcsarnok

2022.04.07. 20:41

Már kaphatóak a jegyek az All Star-gálára

Jósa Attila

 

Mint arról már korábban beszámoltunk, egy igazán nagyszabású rendezvénnyel, a 2022-es kosárlabda All Star-gálával avatják április 20-án az új nagyváradi sportcsarnokot. Az esemény napján már délután 17 órakor megnyitják az új létesítmény kapuit, a megnyitóra az ország legjobb kosárlabdázói mellett több meglepetésvendéget is várnak.

 

Csütörtök délután az Eventbook.ro oldalon megkezdték a jegyárusítást is az eseményre, aki pedig személyesen szeretné megvásárolni a belépőjét, annak erre péntektől a Nagyváradi VSK székhelyén is lehetősége lesz, ami a Teleki (Primăriei) utca 3. szám alatt található, az emeleten (7-es iroda).

 

A jegyárak 20 és 100 lej között mozognak, a választott szektortól függően. A Nagyváradi VSK U bérletesei egy 50 lejes utalványt kapnak, melyet tetszés szerint használhatnak fel a jegyvásárlásnál, ami ebben az esetben ingyenes jegyet vagy kedvezményt is jelenthet egy drágább belépő árából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában