Kézilabda

2022.03.31. 20:11

Sorsdöntő meccset játszik pénteken a VSK Resicabányán

A nagyváradi piros-kékek a rájátszás során még nem szenvedtek vereséget idegenben.

Forrás: CSMOradeaHandbalMasculinTeam

Jósa Attila

 

A férfi kézilabda A-divízió felsőházi rájátszásának 10. fordulójában rendezendő mérkőzésre Resicabányára látogat pénteken a Nagyváradi VSK kézilabdacsapata. A feljutás szempontjából sorsdöntőnek ígérkezik a találkozó, a váradiaknak mindenképpen győzelemre lenne szükségük, amennyiben nem szeretnének végleg leszakadni az egyenes ágú feljutást jelentő első két helyen álló csapattól. A VSK jelenleg 14 ponttal a negyedik helyen áll, ami a bajnokság végén osztályozót jelentene. A piros-kékek a rájátszás során még nem szenvedtek vereséget idegenben, a 21 ponttal a második helyen álló Resicabányai VSK pedig hazai pályán remekel az idei kiírásban, így izgalmas mérkőzésre van kilátás. A két csapat ellenkező előjelekkel várhatja a rangadót, a Nagyváradi VSK hazai pályán hajolt meg a Székelyudvarhelyi VSK nagyobb tudása előtt (30–36), míg a Resicabánya idegenben győzött Pitești-en (31–29). 

A felsőházi rájátszásban egy másik rangadót is rendeznek ebben a fordulóban, az első helyezett Székelyudvarhelyi VSK a harmadik helyen álló Fogarasi VSK-t fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában