Sakk

2022.03.03. 09:45

E hétvégén szervezik meg az idei Bihar Megyei Villám Sakkbajnokságot

BN-összeállítás

 

A Nagyváradi Sakk Klub (alapítók Fleisz János, Dan Cezar Carțiș, Dan Raț) szervezésében tartják meg e hétvégén, március ötödikén, szombaton 18 órától a Bihar Megyei Villám Sakkbajnokságot, amely nyílt, egyéni, online villám (blitz) sakkverseny lesz, svájci rendszerben, hét fordulóval, 5 perc +2 másodperc/lépés játékidővel, a www.chess.com sakkszerveren – adja hírül a klub. Résztvevők: a www.chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub tagok. A klubba való belépési kérelmet a pontos név, illetve a születési év és a képviselt Bihar megyei helység megadásával a következő weboldalon lehet benyújtani: https://www.chess.com/club/sah-club-oradea. A versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a turné webcímén: Play Chess Online - Chess.com. Részvételi díj nincs.

A verseny főszervezője és játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró lesz. A Bihar megye villámsakk bajnoka címet a következő kategóriákban adják át: általános, nők, veterán (65 év felett, azok is, akik 2022-ben töltik be), ifjúsági fiú és lány (18 év alattiak, akik 2004. január 1 után születtek). A bajnoki címek kiadásához szükséges a pontos név és vezetéknév, születési dátum és a képviselt helység vagy klub neve. A végeredményt a fenti kategóriák szerint a játékvezető állítja össze a www.chess.com webhelyen hivatalosan megjelent táblázat alapján. Azonos pontszám esetén az első kritérium a Sonneborn, majd a közvetlen eredmény, a győzelmek nagyobb száma és végül az ellenfelek magasabb rating átlaga következik.

Tilos bármilyen típusú segítséget igénybe venni, akik ezt megszegik, azokat véglegesen felfüggesztik. A versenyt a www.chess.com szerver nagyon szigorú csalásellenes szoftvere és a verseny játékvezetői figyelik. A bajnokság alatt és után a lejátszott partikat ellenőrzik, a bajnoki címeket csak a végeredmények jóváhagyását követően, a befejezés után körülbelül 2 nappal adják ki.

További információk: 0748185452; e-mail: sahcluboradea@yahoo.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában