Nagyváradi VSK

2022.03.02. 14:25

„Bevették” Segesvárt a nagyváradi kézilabdázók

A mérkőzésen a váradi csapat színeiben debütált az ukrán légiós, Sasha Starchenko, a csernyivci születésű játékos három gólt szerzett a találkozón.

A Nagyváradi VSK másodosztályú férfi kézilabda-együttese a felsőházi rájátszás negyedik fordulójában szombaton Segesváron lépett pályára a helyi VSK vendégeként. Az első félidőt követően egygólos előnyt harcoltak ki George Tăutu tanítványai (14–13), majd ezt a produkciót a második játékrészben is megismételték, így végül 25–23-ös győzelmet arattak. A mérkőzésen a váradi csapat színeiben bemutatkozott az ukrán légiós, Sasha Sztarcsenko (a képen), a csernyivci születésű játékos három gólt szerzett a találkozón. A kettős, román-ukrán állampolgársággal rendelkező Sztarcsenko annak ellenére vállalta a játékot, hogy a mérkőzést megelőzően kapott hírt arról, hogy szülővárosát is bombázza az orosz haderő. A VSK jelenleg 7 ponttal a harmadik helyen áll a bajnokságban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában