Segítség

2022.03.05. 08:16

Adománygyűjtés kárpátaljai gyermekeknek

Sajtóközlemény

A Nagyváradi AC csapata is adománygyűjtésbe kezd. Célzottan gyűjtenek azoknak a kárpátaljai (zömében beregszászi) gyermekeknek, akik Csengerben tanulnak, illetve ott is fociznak.

A NAC már több alkalommal szervezett edzőtábort Csengeren, akkor ismerkedtek meg az ott tanuló és focizó kárpátaljai gyermekekkel, akikkel barátságos mérkőzést is játszottak.

Ezen a barátságos mérkőzésen is megtapasztalhatták a kárpát-medencei magyarság egységét, összetartását, hiszen a nagyváradi és kárpátaljai gyermekek az anyaországi Csengeren találkozhattak egymással. Ezt az egységet szeretnék erősíteni azzal, hogy az immár ismerős kárpátaljai gyermekeknek ajándékcsomagokat állítanak össze.

Kérik mindazokat, akik támogatni szeretnék az ifjú labdarúgó kárpátaljai gyermekeket, hogy lehetőleg pénzadománnyal támogassák őket. Adományaikat át lehet adni Nagyváradon a Kálvin János (Jean Calvin) utca 1. szám alatt, az EMNT székhelyén, illetve az alábbi számlaszámokra is lehet utalni. Utalási adatok: Asociatia NAC Labdarugo Egyesulet, adószám: 38916545, cím: 410210 Oradea, Jean Calvin utca, 1. szám., OTP Bank, RON RO19OTPV221001149296RO01, HUF: RO23OTPV221001149296HU01, Swift kód: OTPVROBU

A pénzből a gyermekek tanulásához, illetve mindennapjaik megkönnyítéséhez szükséges eszközöket, felszereléseket vásárolnak, és az adományokat személyesen adják át a gyermekeknek Csengeren. A NAC előre is köszöni támogatásukat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában