Felkészülés

2022.02.25. 11:28

CAO: Sergiu Jurj továbbra is megállíthatatlan

Jósa Attila

Újabb felkészülési mérkőzést vívott szerdán a Nagyváradi CAO labdarúgócsapata. A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 10. csoportjának éllovasa ezúttal Keményfokon lépett pályára, ellenfelük pedig a Temes megyei Újszentesi SKE csapata volt. Az újszentesiek szintén a harmadosztályban szerepelnek és jelenleg a 8. csoport negyedik helyéről várhatják a tavaszi folytatást. Florin Farcaș vezetőedző a több változtatást is eszközölt a kezdőcsapatban, így a nagyváradiak a Barabaș – R. Gunie, Cl. Petruș, Al. Popa, Kovács Márk – R. Ardelean, D. Cîrjan – M. Balint, P. Chiș-Toie, Fl. Chitaș – M. Ion összeállításban futottak ki a pályára. Az első félidőben nem esett gól, a második félidőre viszont alaposan felforgatta csapatát Farcaș.

A Barabaș – C. Jurj, Kovács Márk, D. Lupșe, L. Ioviță – G. Cherman, R. Săutiuț – D. Marina, Ad. Popa, A. Chindlea – Sg. Jurj összállítású csapat már jóval eredményesebben támadta a bánságiak kapuját és Sergiu Jurj révén az 57. percben a vezetést is megszerezték a zöld-fehérek. A télen igazolt támadó továbbra is remek formában van, az Újszentesi SKE elleni gólja már az ötödik volt a felkészülés sorában, ahogy a CAO is öt győzelemnél jár az eddig lejátszott hat mérkőzése után. A 85. percben Popa Jurj átadása után megduplázta a váradiak előnyét, igaz, erre még volt válasza az újszentesieknek, akik Ciubotariu révén a mérkőzés utolsó pillanataiban „kozmetikáztak” a végeredményen (2–1).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában