Villámsakk

2022.01.05. 19:55

Villámsakk-bajnokságot szervez a Nagyváradi Sakk Klub

Forrás: www.dicebreaker.com

Forras: www.dicebreaker.com

Sz. Á.

 

A Nagyváradi Sakk Klub (alapítók: Fleisz János, Dan Cezar Carţiş, Dan Raţ) szervezésében nyílt, egyéni, 7 fordulós, online villámversenyt (5 perc+2 másodperc / lépés játékidővel) szerveznek svájci rendszerben a www.chess. com ingyenes sakkszerveren. Az eseményre január 8-án, szombaton 18 órától kerül sor a www.chess.com sakkszerveren. A megmérettetésen csak azok a sportolók indulhatnak, akik regisztrált tagjai a Nagyváradi Sakk Klubnak. Az ide való belépési kérelmet a pontos név, illetve a születési év megadásával a következő weboldalon lehet folyamatosan benyújtani: https://www.chess. com/club/sah-club-oradea. A szombati versenybe való belépés egy órával a rajt előtt kezdődik a következő címen: Play Chess Online – Chess.com. A versenyigazgató és játékvezető ezúttal is dr. Fleisz János, nemzetközi sakkversenybíró lesz. 

Bővebb információ a 0040-748–185-452-es telefonszámon vagy a sahcluboradea@yahoo.com villanypostán kapható, részvételi díj nincs! 

Díjazás: az általános verseny győztese lesz a Nagyváradi Sakk Klub 2022-es bajnoka, okleveleket kapnak a következő kategóriákban első helyen végzők: általános, női, ifjúsági fiú és lány (2004. január 1-je után születettek), illetve veterán. 

A játék a www.chess.com weboldalon érvényes versenyszabályok szerint folyik. Tilos bármilyen típusú segítséget igénybe venni, akik ezt megteszik, azokat véglegesen felfüggesztik. 

A versenyt a www. chess.com szerver nagyon szigorú csalásellenes szoftvere és a verseny játékvezetője figyeli. 

Ezek is érdekelhetik