Kosárlabda

2022.01.26. 21:52

Megkezdődött az átigazolások sora a Crișul Sportklubnál

BN-összeállítás

Az év végével megnyílt az átigazolási időszak a női kosárlabdázók számára. A Temesvári Bega Sportklub csapatával és Veronica Gavrilăval, a kosárlabda szakosztály edzőjével való évek óta tartó együttműködést követően a Crișul is megtette első átigazolását az U15-ös korosztályban. Alesia Gavrilă, a temesvári kosárlabda szakosztály edzőjének lánya úgy döntött, hogy a nagyváradi klubnál folytatja pályafutását. 

Mivel sportolói családból származik, édesapja kötöttfogású birkózó edző, Alesia magabiztosan tekint erre az átigazolásra: Megtisztelőnek érzem, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy átigazoljak a regnáló bajnokcsapathoz, amely nagy hangsúlyt fektet a sportolók egyéni fejlődésére, és csak utána a csapatfejlesztésre. Úgy tekintek erre az átigazolásra, mint egy lehetőségre a játékosként való fejlődésemben, és remélem, hogy hozzá tudok tenni a csapat eredményességéhez is. Szeretném visszanyerni az önbizalmam és megmutatni, hogy ígéretes játékos vagyok!

Pető Dalma Csilla, a sportklub vezetője kihangsúlyozta, örömmel fogadják az új játékost, mert meggyőződésünk, hogy a csapat bővítése biztosíthatja a sportolók szakmai színvonalának emelkedését. – fogalmazott.

Elismerésre méltó, hogy kosárlabda szakosztályunk edzői Ioana és Daniel Anica, illetve Salamon Béla kemény munkájukkal sikerült csapatunkat a dobogó első fokára emeljék az országos bajnokságon. Biztos vagyok benne, hogy lesznek más átigazolások is, nem csak a kosárlabda szakosztályban. – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában