Díjátadó

2021.12.31. 12:00

Negyven éve a bihari futball szolgálatában

Szűkkörű díjátadót tartott december 28-án délután a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület (AJF), amelyen az idei év során legjobban teljesítő futballbírók érdemeit ismerték el.

Fotó: Piko Stefania

BN-összeeállítás


Míg a labdarúgás terén a túlélés évének számított az idei, addig a Játékvezetői Bizottság képviselői emelt fővel zárhatják az esztendőt, ugyanis nem kevesebb mint négy tagjának sikerült bekerülnie az országos keretbe. Az eddig hamardik ligás középbíróként tevékenykedő Péntek Laurențiu a futsalban folytatja pályafuitását (korábban a váradi gyökerekkel rendelkező, jelenleg Budapesten élő és dolgozó Kelemen Istvánnak sikerült ugyanez), míg Alexandru Bogdănel, Cristian Gozman és George Urs a román harmadosztályban lengetheti a zászlót a 2021-2022-es idénytől. A négy sípmestert Nagy Sándor, a Bihar Megyei Játékvezetői Bizottság titkára díjazta, majd Gallovits István elnök értékelte röviden az idei évet.

Díjazták a díjazót
Azt est meglepetése csak ezután következett, hiszen az AJF elnöke, Radu Bitea, valamint Boros Péter főtitkár Nagy Sándornak adott át egy plakettet és egy érdemoklevelet, abból az alkalomból, hogy immár negyven éve tagja a bihari Játékvezetői Bizottságnak, mi több, három évtizede titkárként segíti a focibírók előrelépését. Nagy Sándor láthatóan meghatódott a kollegák gesztusán, de örömmel vette át a munkásáágát elimserő díjat. Egyébként Nagy Sándor, játékvezetői karrierje előtt labdarúgóként a másod- (Nagyváradi Bihar FC) és a harmadosztályban (Nagyváradi Voința) is letette névjegyét a bihari futballban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában