Kézilabda

2021.12.10. 13:23

Jótékony célú Mikulás Kupa

Boros Péter

Ifjúsági kézilabda tornát tartanak december 11.-én és 12.-én Biharszentandráson. A Mikulás Kupa nevet viselő erőfelmérőt a Bihar Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság szervezi a biharszentandrási önkormányzattal és a Bihar Megyei Kézilabda-egyesülettel közösen. A tornán négy ifjúsági II korosztályú lánycsapat, a Nagyváradi Városi Sportklub, a Besztercei Gloria, a Temesvári Banatul Sportiskola és a Szászsebesi Sportiskola vesz részt. „A kezdeményezés célja, hogy játéklehetőséget biztosítson a fiatal tehetségek számára, de emellett ajándékgyűjtést is szervezünk a szentnadráson élő hátrányos helyzetű gyermekek számára” – ismertette Pavel Mercea, a megyei kézilabda-egyesület elnöke, aki hozzátette, minden résztvevő játékos érmet kap a végső helyezéstől függetlenül. A belépés ingyenes, ám csak azok tikenthetik meg a találkozókat akik rendelkeznek a jelenlegi helyzetben kötelező zöld igazolvánnyal. A szervezők a nézők segítségére is számítanak, akik kisseb ajándékcsomagokkal segíthetik a kezdeményezést.

A Mikulás Kupa programja, szombaton 9 órától: Beszterce–Temesvár, 11 órától: Nagyváradi VKK–Szászsebes, 16.30 órától: Betszerce– Nagyváradi VKK, 18.30 órától: Temesvár–Szászsebes, vasárnap 10 órától: Szászsebes–Beszterce, 12 órától: Nagyváradi VKK–Temesvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában