Jótékonyság

2021.09.22. 12:55

Testépítők karitatív országos versenye lesz

Ahogy arról beszámoltunk, október elején nagyszabású karitatív testépítő versenyt szervez a Heredeu Gold Gym Sportklub, amelynek teljes bevételét a klub nemrég elhunyt sportolója, Piski Lajos Arnold családjának ajánlják fel.

Fotó: cdn, illusztráció

F. Z.

Rendhagyó, ugyanakkor karitatív jellegű testépítő versenyt szervez október első hétvégéjén a Heredeu Gold Gym Sportklub, számolt be lapunknak a sporteseményt szervező Remus Heredeu, Cristian Ungur és Cristian Lincar. Rendhagyó, hiszen pénzdíjas versenyről van szó, amelyen nemcsak a profik és „félprofik”, de az amatőr izmaikat fitogtató sportolók is bemutatkozhatnak a közönség előtt. Sőt, külön versenyt bonyolítanak le a nagyváradi egyetemisták számára, akik – Remus Heredeu, a Nagyváradon két profi testépítő szalont is működtető szervező, edző, tulajdonos szerint – nagy számban látogatják izomfejlesztő és -erősítő szalonjaikat. Nem utolsósorban a verseny teljes bevételét felajánlják a nemrégiben elhunyt Piski Lajos Arnold, a klub egykori versenyzője családjának. Az eseményre október 9-én, szombaton kerül sor a nagyvásártéri (Parcul 1. Decembrie) kultúrházban. Érdeklődni és a versenyekre beiratkozni a Heredeu Gold Gym Sportklub internetes, illetve facebookos oldalán lehet.

Kategóriák

A Heredeu Gold Gym Sportklub szervezői a következő korcsoportokba, illetve kategóriákba várják a versenyzők jelentkezését, I. KATEGÓRIA (Egyetem Kupa – kizárólag nagyváradi egyetemisták részére): bikini fitness és a men’s physique nyílt verseny; II. KATEGÓRIA (kortól és súlytól függetlenül): bodybuilding, bikini fitness és men’s physique nyílt verseny; III. KATEGÓRIA (junior korosztály, 23 éves korig): bodybuilding, bikini fitness és men’s physique nyílt verseny; IV. KATEGÓRIA (felnőttek): bikini fitness 166 és +166 cm, bodybuilding 85 és +85 kg, men’s physique 179 és +179 cm. V. KATEGÓRIA (masters): bodybuilding, bikini fitness és men’s physique nyílt verseny; VI. KATEGÓRIA (nyílt verseny): az összes kategória nyertesei részt vehetnek a megmérettetésben, a győztes jelentős pénzösszeggel gazdagodik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában