Aranyérem

2021.03.30. 18:37

Országos bajnok lett a váradi dzsúdós

Öt érmet, közöttük egy aranyat is nyertek a nagyváradi cselgáncsozók a múlt héten Brassópojánán megrendezett felnőtt országos bajnokságon.

F. Á.

Ritkán tapasztalt magas számú küldöttséggel vett részt a három nagyváradi csapat, a VSK (edzők. Szőke László, Dan Fâşie és Emil Morar), a Bihorul ISK és a Crişul a március 25–27. között Brassópojánán megrendezett felnőtt országos bajnokságon. Tizennégy sportoló képviselte Nagyváradot, közöttük tíz férfi a VSK-tól, három nő a Bihorul ISK-tól, míg egy hölgyversenyző a Crişultól. A Városi Sportklub által elért eredmények: Alex George Creţ aranyérmet szerzett a 90 kg-sok versenyében, Claudiu Neagu a második helyen végzett 73 kg-ban, míg Robert Boldiş (66 kg), Vlad Vişan (81 kg) és Valentin Radu (100 kg) a harmadik helyen zárta a seregszemlét. A bronzmecscseken vereséget szenvedtek, ezért Adrian Olaru (73 kg) és Fodor Dávid (81 kg) csak az ötödik helyen végzett. A nők versenyében egyedül a Crişul (edzők: Olimpia Ianc és Ioana Hanaş) sportolója, Gyökér Jázmina ért el számottevőbb eredményt azzal, hogy súlycsoportjában (70 kg) az 5. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában