Tavaszi idény

2021.03.18. 18:30

Besztercén folytatná remek sorozatát a CAO

Fotó: A szerző felvétele

Jósa Attila

A harmadosztályú bajnokság tavaszi idényét fontos győzelemmel kezdő Nagyváradi CAO a hétvégén Besztercére látogat és próbálhat meg visszavágni az ősszel elszenvedett vereségért. Szeptember végén emlékezetes mérkőzést vívott a Bodola stadionban a két csapat, akkor Nalaţi vezetésével a helyzeteit könyörtelenül kihasználó vendég besztercei csapat 3-2-re győzött. A tavaszi idényre kissé elfogyott a Gloria lendülete, az első fordulóban Nagysomkúton hatalmas „pofonba” szaladtak bele az idény elején még a feljutásról álmodozó klub játékosai és vezetői. Az 5-2-es vereség után a CAO ellen sem a Besztercei Gloria számít esélyesnek, főleg, mivel a nagyváradi klubnak a Nagybányai Minaurral folytatott versenyfutásában minden pontra égető szüksége van.

A sereghajtó Nagyváradi Luceafărul Zilahon, a helyi SCM ellen próbálja meg a lehetetlent, hiszen a bajnokságot vezető szilágyságiak még úgy is négy ponttal vezetik a tabellát, hogy a legutóbbi fordulóban 2-1-es vereséget szenvedtek Désen.

Végül, de nem utolsósorban hazai pályán lép pályára a Váradszentmártoni CSC, ellenfele a Szatmárnémeti VSK lesz, amely jelenleg csupán a kilencedik helyen áll, „köszönhetően” annak, hogy a Covid19-világjárvány a szomszédos megyeszékhely csapatát sújtotta leginkább a harmadosztályban.

A mérkőzéseket szombaton 15 órától rendezik, továbbra is zárt kapuk mögött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában