nyolcaddöntő

2021.01.14. 14:52

Tătăruşanu lett a Milan hőse az Olasz Kupában

Az Olasz Kupa kedd esti nyolcaddöntőjében AC Milan gól nélküli döntetlent játszott a Torinoval a San Siróban, a hosszabbítást követő tizenegyespárbajt azonban megnyerte Stefano Pioli csapata, így bejutott a legjobb nyolc közé.

J. A.

A találkozót a bajnokságban listavezető, hosszú idő után ismét Zlatan Ibrahimoviccsal a kezdőcsapatban felálló AC Milan irányította, de nem tudott gólt szerezni a rendes játékidőben, pedig tízszer is eltalálta a remekelő Vanja Milinkovic-Savic kapuját. 0–0-s rendes játékidő után következett a hosszabbítás, ám a kétszer tizenöt percben sem bírtak egymással a felek, így a döntés a tizenegyesekre maradt. A milánóiak hibátlanul céloztak, mind az öt tizenegyest értékesítve, míg a vendégektől Tomás Rincón büntetőjét hárította a kupában lehetőséghez jutó román Ciprian Tătăruşanu, így a Milan 5–4-re megnyerte a párharcot, és továbbjutott a negyeddöntőbe.

A közelmúltban a válogatottságot lemondó román kapusra a bajnokságban is szüksége lehet Pioli mesternek, miután az első számú kapusát, Donnarummát a kispadról állította ki Valeri játékvezető a kedd esti mérkőzés hajrájában.

Borítóképünkön: Ciprian Tătăruşanu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában