másodosztály

2020.12.03. 17:27

„Nyitottak” a női kézisek

Javában zajlik Sepsiszentgyörgyön a női másodosztályú kézilabda-bajnokság B csoportjának – tornarendszerű – első fordulója.

Ilustration Handball and ball of French League during the Lidl Starligue match between Nimes and Paris Saint Germain on September 26, 2018 in Nimes, France. (Photo by Alexandre Dimou/Icon Sport)

Fotó: Alexandre Dimou

A Nagyváradi Egyetem SK tegnap délután a csoportgyőzelemre legesélyesebbnek tartott Târgu Jiui VSK együttesével játszott. A B jelű csoportban szerepel még a Dévai VSK, a Besztercei Gloria 2018 II., a Resicabányai Egyetem SK, a Sepsiszentgyörgyi CNE és a Temesvári Egyetem. Az Arad megyei Kisjenői Crişul női csapatától hazatérő edző, Sebastian Tudor által felkészített nagyváradi csapat ma a Dévai VSK ellen lép pályára, a pénteki játéknapon szabadnapos lesz, míg a szombati utolsó fordulóban a Resicabányai Egyetem ellen mérkőzik.

A nagyváradi alakulat Sepsiszentgyörgyre utazott kerete: Crina Pintea, Amalia Corha, Raluca Fulgescu – kapusok; Rafaela Duţu, Mădălina Horj, Nicoleta Abodi, Denia Tudose, Andreea David, Ariane Zegrean, Stefania Surducan, Denissa Toma, Adelina Pop, Anamaria Mastan. Alexandra Corondan, Anamaria Hercuţ és Nicoleta Deaconu – mezőnyjátékosok.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában