Labdarúgás

2020.12.05. 09:32

A „pálya széléről” jött a három pont

Két alkalommal is elmaradt idén ősszel a labdarúgó III. Ligában a Nagyváradi Luceafărul–Szatmárnémeti VSK találkozó, ezért a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) Fegyelmi és Etikai Bizottsága a mérkőzés három pontját (3–0) a váradi együttes javára írta. Ezzel első győzelmét szerezte a Luceafărul, de továbbra is utolsó a táblázaton.

Megszerezte első győzelmét a Nagyváradi Luceafărul harmadosztályú labdarúgó csapata, köszönhetően annak, hogy az október 24-re tervezett találkozó, majd a bepótlásra (november 4.) váró – szatmárnémetiek elleni – meccs is elmaradt a koronavírus-járvány miatt. Mindkét esetben a szatmáriak voltak kénytelenek lemondani a mérkőzést, ezért a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) Fegyelmi és Etikai Bizottsága a nagyváradiak javára döntött: 3–0-ás gólkülönbséggel kapták meg a három pontot. Ezzel első „sikerét” érte el a váradi alakulat, amely továbbra is tabella-utolsó, hét ponttal lemaradva a nyolcadik, bennmaradást jelentő helytől. A másik két Bihar megyei csapat feje felett egyelőre nem lebeg Damoklész kardja, miután a Nagyváradi CAO a harmadik, míg a Váradszentmártoni CSC a hetedik helyen áll a tabellán.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában