Győzelem

2020.11.26. 15:53

Magabiztosan nyertek pólósaink

Tizenöt, de lehet, hogy van már húsz éve is annak, hogy az aktuális nagyváradi vízilabda-együttes – Crişul vagy VSK – olyan rossz helyen álljon a bajnoki tabellán, mint idén.

A VSK ugyanis csak az ötödik a Szuperligában, betudható persze annak is, hogy az eddigi két tornából csak egyen vett részt, ahol 15 pontot összesített, a második, brassói tornán a koronavírus-járvány miatt nem tudott részt venni. A bukaresti Floreasca Uszodában ott van a Nagyváradi VSK csapata is, amely Brassóban nem tudott megjelenni, és teljes csapattal vesz részt a Szuperliga 2020/21-es idényének harmadik tornáján.

A tegnap kezdődött esemény első játéknapjának második meccsén játszott a VSK, ellenfele a Bukaresti Rapid volt, amelyet könnyedén, 16–7 (2–3, 2–4, 2–4, 1–5) arányban győzött le. A váradi edző többnyire a fiatal játékosokat és a tartalékokat szerepeltette, ám így sem okozott problémát a Rapid legyőzése. Gólszerzők, Rapid: Buică (2), Enescu, Crăiniceanu, I. Rădoi, Batin, A. Matei (egyaránt 1 gól). VSK: Ilisie (5), Czenk (4), Vl. Georgescu (2), Kováts (2), Filoti, Vătrai, Rogaci (egyaránt 1 gól). A játéknap első meccsén a Nagyváradi Crişul 6–4 arányban legyőzte az Aradi Amefát. A Nagyváradi VSK további műsora, NOVEMBER 26., CSÜTÖRTÖK, 10 ÓRA: a Nagyváradi Crişul ellen; 16.30 ÓRA: az Aradi Amefa ellen. NOVEMBER 27., PÉNTEK, 10 ÓRA: a Kolozsvári Politehnica ellen; 17.30 ÓRA: a Bukaresti Dinamo ellen (tévéközvetítés: Look Sport). NOVEMBER 28., SZOMBAT, 17 ÓRA: a Bukaresti Sportul Studenţesc ellen (Look Sport). NOVEMBER 29., VASÁRNAP, 13.30 ÓRA: a Bukaresti Steaua ellen (Look Sport).

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában