Póló

2020.11.03. 17:33

Két győzelemmel sikerült lezárni a brassói tornát

Jósa Attila

Brassóban rendezték az elmúlt hétvégén a vízilabda Szuperliga második tornáját. Mint arról korábbi lapszámunkban beszámoltunk, a Nagyváradi VSK csapata nem utazott el a helyszínre, mivel 11 játékosáról, illetve egy stábtagról is kiderült közvetlenül az utazás előtt, hogy megfertőződtek az új típusú koronavírussal. A másik váradi csapat, a Crişul szereplése szerencsére nem ütközött hasonló problémákba, és ha már elutazott, az együttes két mérkőzésen be is gyűjtötte a győzelemért járó pontokat, így az első két torna után jelenleg a 6. helyet foglalja el a táblázaton, az Aradi Amefa és a Kolozsvári Politehnica előtt.

A Szuperliga harmadik tornáját decemberben rendezik meg, a helyszínről a későbbiekben döntenek. A Nagyváradi Crişul második fordulóban elért eredményei, sorrendben: Crişul–Aradi Amefa 10–6, Crişul–Bukaresti Rapid 4–5, Crişul–Bukaresti Dinamo 4–7, Crişul–Kolozsvári Politehnica 16–1, Crişul–Bukaresti Steaua 4–21, Crişul–Sportul Studenţesc 6–11.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában