Jó hírek

2020.11.17. 13:06

CAO: mindenki meggyógyult

Közleményben tudatta vasárnap este internetes oldalán a Nagyváradi CAO csapata, hogy bár késéssel, de kézhez kapták a legutóbbi PCR-tesztelések eredményeit, melyek alapján az összes érintett játékos, illetve stábtag negatív eredményeket produkált.

Fotó: Jósa Attila

Jósa Attila

Az eredmények birtokában a keret tagjai a héten újra megkezdhetik az edzéseket, mivel még két bepótolandó mérkőzésük is maradt a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban, a Nagyváradi Luceafărul (november 18.), illetve a Zihali SCM ellen (november 22.).

Bár az elmúlt két hétben nem játszottak a bajnokságban, a váradi zöld-fehérek továbbra is az előkelő negyedik helyen állnak a táblázaton. A múlt hétvégén elhalasztott Váradszentmártoni CSC– Szilágysomlyói Sportul és a Zilahi SCM–Nagyváradi CAO 1910 találkozókat november 22-én , azaz e héten vasárnap pótolják a csapatok – tájékoztatta az érintetteket a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) versenybizottsága.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában