Póló torna

2020.09.29. 10:35

Október elején hét csapattal rajtol a férfi vízilabda Szuperliga

Minitornával rajtol október 7-én Focşani-ban a férfivízilabda Szuperliga 2020/21-es idénye, amelyben ezúttal csak hét csapat vesz részt.

Az idei Román Kupa-győztes Nagyváradi VSK mellett a szintén nagyváradi Crişul, a bajnoki címvédő Bukaresti Steaua, az ugyancsak fővárosi Dinamo és Rapid, továbbá a Kolozsvári VSK és a Brassói Corona Sportul Studenţesc vesz részt a következő idényben. Pénzügyi gondok miatt nem indul az Aradi Amefa, amelynek játékosai más csapatokhoz igazoltak, vagy befejezték véglegesen a pályafutásukat. A Dorin Costrăş és Ciprian Cîmpianu által edzett váradi legénység a Focşani-ban lebonyolítandó tornán minden együttessel megmérkőzik, a következő program szerint, OKTÓBER 7., SZERDA, 20 ÓRA: a Sportul Studenţesc ellen; OKTÓBER 8., CSÜTÖRTÖK, 10.30 ÓRA: a Kolozsvári Politehnica ellen; OKTÓBER 9., PÉNTEK, 9 ÓRA: a Nagyváradi Crişul ellen; 18.30 ÓRA: a Bukaresti Rapid ellen; OKTÓBER 10., SZOMBAT, 13.30 ÓRA: a Bukaresti Dinamo ellen; OKTÓBER 11., VASÁRNAP, 12 ÓRA: a Bukaresti Steaua ellen. A bajnokság második tornáját október 28.–november 1. között – egy később kijelölendő helyszínen – rendezik meg, szintén körmérkőzéses alapon. A bajnokságra egyébként Szerbiában készül a nagyváradi együttes, ahol több csapattal is barátságos mérkőzéseket játszik a héten.

Borítókép: illusztráció

Címkék#póló#VSK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában