Sakk-nap

2020.07.15. 15:33

A Bihari Sakk Napját rendezik szombaton

Minden évben július 20-án ünneplik a sakk világnapját, amelyet az UNESCO javaslatára a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) kezdeményezett. Ehhez kötődve a Nagyváradi Sakk Klub (alapítók Fleisz János, Dan Cezar Carţiş, Dan Raţ) első alkalommal rendezi meg a Bihari Sakk Napját online formában a chess.com sakkszerveren.

A sakkeseményt 2020. július 18- án, szombaton rendezik meg és a következő versenyekből áll, 10 óra: I. Bihar megye egyéni ifjúsági és gyermekbajnoksága Online Villámsakk-verseny 2020. Lebonyolítás: 7 forduló svájci rendszerben, nyílt egyéni villámverseny 5 perc+3 mp / lépés játékidővel. Résztvevők: A chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub-tagok. A klubba való belépési kérelmet a pontos név és vezetéknév megadásával és az ID-azonosítóval a következő weboldalon lehet benyújtani: chess.com/club/ sah-club-oradea. A versenybe való regisztráció egy órával a kezdés előtt indul. Szervező és játékvezető: dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró Információ: 0748-185-452. E-mail: sahcluboradea@yahoo.com. Részvételi díj: Nincs! Díjazás: A Bihar megye bajnoka címet a következő kategóriákban adják át: nyílt általános ifjúsági fiú és lány (18 év alatt, 2002. január 1. után születettek), 14 év alattiak, valamint 10 év alatti gyermekek. A pontos név szükséges a címek kiadásához. Az okleveleket és érmeket a Bihar megyei Sakk Egyesület biztosítja.

Online Bullet sakkverseny

Lebonyolítás: nyílt egyéni 7 fordulós bullet sakkverseny 2 perc+1mp/lépés játékidővel, svájci rendszerben. Időpont: 2020. július 18., szombat, 17 óra. Résztvevők: A chess. com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub-tagok. A klubba való belépési kérelmet a pontos név és vezetéknév megadásával és az ID-azonosítóval a következő weboldalon lehet benyújtani: chess.com/club/ sah-club-oradea. A versenybe való regisztráció egy órával a kezdés előtt indul. Szervező és játékvezető: dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró. Információ: 0748-185-452. E-mail: sahcluboradea@yahoo.com. Részvételi díj és díjazás nincs!

Online Villámsakk verseny

Lebonyolítás: Nyílt egyéni 7 fordulós villámverseny 5 perc+2 mp / lépés játékidővel, svájci rendszerben. Időpont: 2020. július 18., szombat, 18.30 óra. Résztvevők: A chess. com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub-tagok. A klubba való belépési kérelmet a pontos név és vezetéknév megadásával és az ID-azonosítóval a következő weboldalon lehet benyújtani: chess.com/club/ sah-club-oradea. A versenybe való regisztráció egy órával a kezdés előtt indul. Szervező és játékvezető: dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró. Információ: 0748-185-452. E-mail: sahcluboradea@yahoo.com. Részvételi díj és díjazás nincs!

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában