Óvintézkedés

2020.03.19. 13:26

A váradi VSK teljes egészében leállítja a sporttevékenységet

A Nagyváradi Városi Sportklub értesíti az érintetteket, hogy március 18-tól felfüggeszti a teljes sporttevékenységet a további intézkedésekig.

Az összes szakosztály – mind a profi, mind az amatőrök – leállította a szokásos programját. Az intézkedést a Nagyváradi VSK vezetése rendelte el a román hatóságok által a koronavírus-járványról (COVID-19) szolgáltatott információkkal összhangban. Az összes sportágat, edzőt és minden kapcsolódó, a VSK-nál valamilyen munkát folytató személyt karanténba helyeznek a hatóságok ajánlásainak megfelelően. Így ezekben a napokban minden olyan sportpályán, ahol a Nagyváradi VSK sportolói mindennapi tevékenységeiket végezték, széles körű fertőtlenítést hajtanak végre.

A szóban forgó sportbázisok (a két sportuszoda, a Bodola Gyula Stadion, az Antonio Alexe Sportaréna szomszédságában lévő teniszközpont, illetve maga a sportaréna is) új rendelkezésekig zárva vannak. A VSK vezetősége az összes érintett sportoló, edző, vezető, a bázisokat kiszolgáló személyzet megértését kéri.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában