Kézilabda

2020.03.16. 13:00

A kézisek is felfüggesztették tevékenységeiket

Utolsóként a hazai szakszövetségek közül, a kézilabdázóké is úgy döntött a hétvégén, hogy a hónap végéig felfüggeszti minden egyes tevékenységet, azaz sem ifjúsági, sem utánpótlás, de még felnőtt mérkőzéseket sem bonyolít le március hónapban a koronavírus terjedése okán.

Forrás: sportschau.de

A döntést múlt pénteken közölték a szövetséghez tartozó klubokkal, egyesületekkel, így a Nagyváradi VSK férfi csapatával is, amely tegnap a Târgu Jiui Constantin Brâncuși Egyetem SK otthonában lépett volna pályára.

Szintén elmarad a női kézilabda válogatott 2020-s, Dániában és Norvégiában lebonyolítandó Európa-bajnokságra való kijutásért kiírt Lengyelország elleni selejtezője, továbbá a román utánpótlás válogatott március 15–22. között, Németországgal közösen tervezett edzőtáborozása, ahogy a március 26-29. között a kadétválogatott Oroszországgal tervezett felkészülése is. Utóbbi az április végi Mediterrán Játékokokon venne részt.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában