Edzőmeccs

2020.02.24. 19:00

„Leigázta” Füzesgyarmatot a CAO együttese

A magyar harmadosztályban szereplő Füzesgyarmat együttesénél vendégeskedett a Nagyváradi AC (CAO 1910 ) múlt szombaton, s esélyt sem adott a hazai együttesnek, amelyet 4–0 arányban győzött le Sergiu Ciocan, Andrei Iacob és Alexandru Lezeu (2) góljainak köszönhetően.

A házigazdáknál három váradi játékos, Sebastian és Ádám Achim, illetve Cristian Cigan is pályára lépett. A CAO összeállítása: Ghețe – Copil, D. Stan, Panti, Ioviță – Sg. Ciocan, Haș, Letan, Al. Lezeu – A. Iacob, V. Dobrescu. Játszott még: Debre – Man, Ardelean, Cherman, Balog, Jurcă, Blăgea és Roman.

Megizzadt ugyanakkor a győzelemért a Nagyváradi Luceafărul harmadosztályú csapata, amely a múlt heti előkészületi mérkőzésen mindössze egy góllal tudta csak legyőzni a IV. Ligában is csak középmezőnyhöz tartozó Váradszentmártoni CSC második számú alakulatát. Félidőben még döntetlenre (1–1) álltak a csapatok, de a sorozatos cserék révén meggyengülő negyedosztályú együttes végeredményben 3–2 arányban maradt alul. A Luceafărul részéről D. Gheban és R. Tămaș két alkalommal volt eredményes, a váradszentmártoniak találatai Vancea és M. Nuțiu nevéhez fűződnek. Az igazsághoz tartozik, hogy Ciprian Dianu, a Luceafărul vezetőedzője többnyire az ifjúsági, illetve a tartalék játékosokat szerepeltette a mérkőzésen, ennek is tudható be a szorosabb eredmény. A Luceafărul összeállítása: B. Brata – L. Mănoiu, Ștef, Baicu, Roș, Bocra, Humadi, Gheban, Tirla, Tămaș, Lascu.

JÁTSZOTT MÉG: Mudura – Higyed, Coțolan és Șt. Hogaș.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában