Íjászat

2020.02.18. 19:00

Két bajnoki cím és egy rekord

Új országos csúcs is született.

A Nagyváradi Redpoint íjászklub egyik igazolt sportolója, nevezetesen Ştefania Ivan ezüstérmet nyert a Déván múlt hétvégén megrendezett országos korosztályos íjász-bajnokságon. „Még csak alig egy éve űzöm a sportágat, és sikerült ezüstérmet szereznem, természetesen nagyon boldog vagyok” – nyilatkozta Ștefania. A másik két, nagyváradi kadétkorú versenyző, Haragos Bernadett és Ada Luncan hármast alkotva Ştefania Ivannal új országos csúcsot ért el (1.519 pont) a csapatversenyben.

A két aranyérem a gyerekek korosztályában indult Debrenti Melinda, illetve Radu Moza nevéhez fűződik, emellett Luca Bora szerzett még egy bronzérmet is.

A Redpoint legközelebb a jövő hónapban a 7–15 éves gyerekek részére kiírt válogatón vesz részt, a legjobbak bekerülnek a nemzeti válogatottba.

Borítókép: a Nagyváradi Redpoint csapata (Eugenio Leabu, Debrenti Melinda, Radu Moza, Luca Bora, Haragos Bernadett, Ada Luncan és Ștefania Ivan)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában