Edzőmeccs

2020.02.17. 18:33

A Luceafărulnak sem sikerült legyőznie a CAO együttesét

Lassan már a bajnokság lázában égnek a bihari labdarúgók, egyre-másra játszák a megyei csapatok a kitűzött barátságos mérkőzéseiket, illetve tesztelik azokat a játékosokat, akikre a tavaszi idényben számíthatnak. Múlt szombaton Nagyváradi Luceafărul–CAO 1910 találkozó volt, a pályán egyik csapat sem nyert, de a jövőre nézve mégis: alakulnak a bajnoki keretek.

A harmadosztályú Nagyváradi Luceafărul és a Biharban szervezett Megyei Első Osztályú bajnokságot vezető Nagyváradi AC (CAO) 1910 „baráti” rangadóját rendezték múlt szombaton Váradszentmártonban, s bár a második számú pályára futottak ki a felek, a talaj minőségére nem lehetett panaszuk a futballistáknak, mégis a labda „játszotta” a főszerepet, ugyanis az mindenhova pattogott, csak oda nem, ahova a fozisták akarták.

„Kezelhetetlen” volt a játékszer, sehogy nem akart a hálóba gurulni, pedig mindkét oldalon mindent megtettek a játékosok ennek érdekében. A Luceafărul színeiben Mintaș, Lăsconi és V. Costea, a másik oldalon Sg. Ciocan és Blăgea játszadozott a tréner idegeivel. Végül is az első félidő hajrájában a hazaiaknak Gunie révén sikerült megszerezni a vezetést (1–0), majd a második félidőben a számos játékoscsere révén kissé meglazult Luceafărul-védelem, nem bírta a reá nehezedő nyomást, ami góllá érett Darius Costea révén (1–1). Az összképet tekintve a döntetlen igazságosnak mondható, amellyel ugyanakkor egyik tréner sem volt elégedett.

Összeállítások

LUCEAFĂRUL: Răileanu (46. p. D. Filip) – Fl. Drăgan, Mintaș (60. p. Imbrea), D. Pop (62. p. Ștef), Papp (60. p. Roșu), Gunie (60. p. Bocra), Parnău, Humadi (46. p. Gheban), V. Costea (60. p. Tămaș), Maxin (60. p. Tirla), Lăsconi (46. p. Talpoș). EDZŐK: Ciprian Dianu, Novák Roland és Pap Deák.

CAO 1910: Debre (53. p. Ghețe) – Copil (65. p. Man), D. Stan (62. p. Tenche), Panti, D. Jurcă (60. p. Ioviță), A. Iacob (46. p. D. Costea), Haș (62. p. Dobrescu), Letan (60. p. R. Ardelean), Sg. Ciocan (65. p. Balog), Al. Lezeu (60. p. Blăgea), M. Hosu (60. p. B. Jeler). EDZŐK: Florin Farcaș, Dorin Mihuț és Vlad Ghețe.

JÁTÉKVEZETŐK: Florin Marcu – Bogdan Gireadă és Marius Matica.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában