Egyetem SK

2019.12.17. 17:51

Tordai tortával ünnepeltek

Véget ért az őszi idény a másodosztályú női röplabda-bajnokságban, ahol a váradi lányok egy idegembeli győzelemmel búcsúztak el szurkolóiktól.

Az Egyetem SK együttese múlt hétvégén Tordán vendégeskedett, s a helyi Sportiskola ellen 3–1 (25–21, 14–25, 25–15, 25–20) arányú győzelmet aratott. Az A2 osztályú bajnokság Nyugati Csoportjában ez volt a váradi hölgyek – sorozatban – harmadik győzelme, ezzel a teljes évadot tekintve hat sikernél és két vereségnél tartanak.

Az utolsó forduló további eredményei: Marosvásárhelyi Medicina–Máramarosszigeti VSK 3–0, Craiovai SCM U–Temesvári Politehnica 3–0. A bajnoki tabellán továbbra is a Marosvásárhely áll az élen a Craiova és a Nagyvárad előtt. Egy rövid szünet következik a lányok számára, akik január 18-án játszák soron közvetkező bajnoki mérkőzésüket, ellenfelük hazai pályán a Máramarosszigeti VSK lesz.

Az Egyetem SK csapatösszeállítása: Anca Pașca, Ana Maria Radu Fîcă, Iuliana Fîcă, Alexandra Breban, Andreea Maxim, Antonia Moș, Roxana Haidu, Adamcsik Daiana, Giulia Blaj, Diana Telian, Andreea Grosu, Flavia Chiș, Mădălina Pura, Denisa Năstruț, Bikfalvi Alexandra. Edzők: Mariana és Paul Szabo-Alexi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában