Koncert

2020.07.12. 20:58

Szabadtéri koncert a várban

Újabb komolyzenei koncertet szervez a Nagyváradi Állami Filharmónia, ezúttal a váradi vár nyári várszínpadán július 13-án, hétfőn, 20.00 órától. A koncert ezúttal is a járványügyi rendelkezések betartásával fog zajlani: a bejáratnál ellenőrzik a testhőmérsékletet, a maszk használata kötelező a mintegy egy órás koncert alatt, az ülőhelyek között 2 m-es távolság lesz. Rossz idő esetén a koncertre kedden, július 14-én, 20.00 órától kerül sor.

A Nagyváradi Állami Filharmónia Fúvósegyüttese ezúttal filmzenékkel lép közönség elé: M. Giacchino – The Incredibles, A. Ll. Webber – Evita, Fr. Loewe – My Fair Lady, J. Horner – Titanic, E. Bernstein – Three Amigos!, J. Horner – The Mask of Zorro, M. Giacchino – Up, E. John-H. Zimmer – The Lion King, M. Kameu – Robin Hood, Kl. Badelt – Pirates of the Caribbean zeneművek szerepelnek műsoron. Karmester: Lorenzo Moroni

A koncertre elsősorban a bérleteseket várják, akik 19 óra 50 percig érkezési sorrendben foglalhatják el a helyeiket, 19 óra 50 perc után a fennmaradó helyekre a helyszínen 20 RON egységes áron lehet jegyet váltani.

„A járványügyi kötelezettségekből fakadó kellemetlenségeket reméljük megértéssel fogadják és számíthatunk támogató jelenlétükre” – áll a Nagyváradi Állami Filharmónia közleményében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!