Filharmónia

2020.07.07. 17:22

Szabadtéri koncert a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség udvarán

Újabb szabadtéri koncertet szervez a filharmónia: július 9-én, csütörtökön, 19.30 órától kezdődően a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség udvarán ezúttal Mozart és Brahms művei fognak felcsendülni.

Fotó: Tóth Gábor

A koncertet a járványügyi rendelkezések betartásával rendezik meg: a bejáratnál ellenőrzik a testhőmérsékletet, a maszk használata kötelező a mintegy egyórás koncert alatt, a székek kétméteres távolságra lesznek elhelyezve. Rossz idő esetén a koncertet pénteken, július 10-én, 19.30 órától szervezik meg.

A koncert műsora: W. A. Mozart: C-dúr oboaverseny, K.314; J. Brahms: 2., A-dúr szerenád, op. 16. Karmester: Jankó Zsolt. Szólista: Gáti Sándor – oboa. A koncertre elsősorban a bérleteseket várják, ők 19 óra 20 percig érkezési sorrendben foglalhatják el a helyeiket, 19 óra 20 perc után a fennmaradó helyekre a helyszínen 20 lejes egységes áron lehet jegyet váltani.

„A járványügyi kötelezettségekből fakadó kellemetlenségeket reméljük, megértéssel fogadják, és számíthatunk támogató jelenlétükre. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a római katolikus püspökségnek a koncert megszervezésében nyújtott támogatásáért” – áll a filharmónia közleményében.

Borítókép: a múltheti koncert egyik mozzanata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!