Gyász

2024.07.05. 08:04

Gyászhírek, július 5.

„Fáj nagyon és már így is marad, Ti mindig velünk lesztek, az idő bárhogy is szalad.” Szeretettel emlékezünk SZONDI SÁNDORRA, aki 6 hónapja hagyott itt bennünket és feleségére, SZONDI JUTKÁRA halálának 21. évfordulóján. Emlékük örökké szívünkben él! Lánya, Tünde és családja.

*

Ne jöjj el sírva síromig, Nem fekszem itt, nem alszom itt; Ezer fúvó szélben lakom... Gyémánt vagyok fénylő havon Érő kalászon nyári napfény, Szelíd esőcske őszi estén, Ott vagyok a reggeli csendben, A könnyed napi sietségben, Fejed fölött körző madár, Csillagfény sötét éjszakán, Nyíló virág szirma vagyok, Néma csendben nálad lakok A daloló madár vagyok, S minden neked kedves dolog... Síromnál sírva meg ne állj; Nem vagyok ott, nincs is halál. A gyász fájdalmával, de elmúlni nem tudó szeretettel és az örök életbe vetett hittel emlékezünk halálának első évfordulóján NAGY OLGÁRA (szül. GOMBOS). Szeretett családod: fiad, Csabi, menyed, Enikő, unokáid, Krisztina és Ricsi, nászasszonyod, Erzsike.

*

„Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, Hiszen napként az égen nektek ragyogok! Ha szép idő van s kék az ég, Jusson eszetekbe sok szép emlék. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, Inkább a szép dolgokon kacagjatok! Ha telihold van, az értetek ragyog, S azt jelenti, hogy boldog vagyok. Ha hullócsillag száll az éjféli égen, Akkor mondjatok el egy imát értem! Én is imát mondok majd értetek, Hogy boldog lehessen szívetek. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, Hiszen szívetekben jó helyen vagyok!” Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra és nagyapára, MARTON GÉZÁRA halálának második évfordulóján. Drága emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Szerető felesége, Ilona, gyermekei, Tünde, Csaba, menye, Éva, veje, Jancsi, unokái, Levente, Ricsi és az egész gyászoló rokonság.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára és nagymamára, PARTI ANNÁRA (szül. BUDA), aki ma egy éve hagyott itt bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos férje, Sándor, fiai, Sándor és András, menyei, Andrea és Simona, unokái, Nensy, Romi és Dia.

*

Együttérzünk kollégánkkal, MADAR ADRIANNAL és családjával e fájdalmas pillanatokban, amikor búcsúznia kell anyósától. Isten nyugosztalja békében! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Dr. Ovidiu Gogu Cacuci és családja.

*

Osztozunk kollégánk, MADAR ADRIAN fájdalmában, drága anyósa elhunyta miatt. Isten fogadja őt kegyelmébe! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! A nagyváradi Pelican Kórház munkaközössége.

*

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk drága szüleinkre, SZABÓ ROZÁLIÁRA, aki ma 13 éve, és SZABÓ BÉLÁRA, aki már 34 éve örökre megpihent. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Gyászolják gyermekeik: Csilla és Béla, menyük, Darlene és imádott unokáik: Kathryn és Liam.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, kollégáknak, ismerősöknek, akik ezekben a nehéz pillanatokban mellettünk álltak, és a szeretett ID. MOLDVAI GYÖRGYÖT (nyugalmazott ezredes) utolsó útjára kísérték. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett édesanyánkra és dédnagymamára, ÖZV. OPRIS MÁRIÁRA, aki 9 éve, 92 évesen távozott el közülünk. Szívünkben él és örökre megmarad. Nyugodjon békében! Gyermekei: Anikó, Gyuri, menye, Ilonka, családjaikkal, rokonai, ismerősei.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában