Támogatott tartalom

2024.07.08. 08:54

A DISTRIGAZ VEST közleménye

Tisztelt Ügyfeleink!

Az energiapiacok liberalizálásával megvalósult a jogi keret a földgáz végfelhasználói érdekében, függetlenül a fogyasztás jellegétől (háztartási vagy nem háztartási), hogy szabadon választhassák meg a szolgáltatót, és kössenek vele szerződést a fogyasztási hely(ek) földgázzal való ellátására.

Minden végső földgázfogyasztónak joga van szolgáltatót váltani, a szerződési feltételek tiszteletben tartásával és A villamosenergia- és földgázszolgáltató-váltás online platformjának működéséről és működtetéséről, valamint a villamosenergia- és földgázellátási szerződések megkötéséről szóló szabályzat értelmében, amelyet az ANRE elnökének 2022/3. számú, utólag módosított és kiegészített rendelete hagyott jóvá. A szolgáltatóváltás folyamata díjmentes, tilos az eljáráshoz kapcsolódó bármilyen díj vagy tarifa felszámítása.

A végső felhasználónak joga van a földgázszolgáltatót bármikor megváltoztatni anélkül, hogy bármelyik érintett gazdasági szereplő kifogást emelhetne. A földgázszolgáltató-váltási eljárás megkezdése előtt a földgázpiacon meglévő ajánlatokat kell tanulmányozni a www.posf.ro oldal Összehasonlító menüjénél, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb ajánlatot.

A végső felhasználóval kötött földgázszállítási szerződés alapján az új beszállító megteszi a szükséges lépéseket a földgázszolgáltató-váltási folyamat végrehajtása érdekében.

A szolgáltatóváltás során a fogyasztói helyiségek folyamatos földgázellátása biztosított.

DISTRIGAZ VEST SA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában