Figyelem!

2024.06.20. 14:27

Változik a forgalmi rend az aluljáró-építés miatt

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közleményben jelentette be, hogy megkezdődnek az aluljáró-építési munkálatok a Vitéz (Decebal) út és a Körös (Tudor Vladimirescu) utca kereszteződésében, ami komoly forgalmi változásokkal is jár.

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

A polgármesteri hivatal közleményben ismerteti a munkálatok miatt június 22-től bevezetendő forgalmi változásokat. A Vitéz utat teljesen lezárják a Simion Bărnuțiu utcai OMV-, és a Kaszárnya téri SOCAR-benzinkút közötti szakaszon. A Vitéz út és a Simion Bărnuțiu utcák kereszteződésében kialakítanak egy körforgalmat. A William Shakespeare utcának a Constantin Brâncoveanu és a Simion Bărnuțiu utca magasságában lévő Bosch Service közötti szakaszát lezárják az autóforgalom előtt, a Constantin Brâncoveanu utca kétirányúvá válik. Az OMV-kút övezetében a belvárosba a Simion Bărnuțiu és a Sulyok István utcán haladva lehet eljutni. Lezárják az autóforgalom előtt a Körös (Tudor Vladimirescu) utcának a Sulyok István és a Lidl bevásárlóközpontnál lévő ARED-tömbházak közötti részét, itt csak a környéken lakók közlekedhetnek majd. A Huszár (Roșiorilor) utcáról nem lehet majd behajtani a Körös utcára. A Decebal híd északi hídfőjénél egy nagy körforgalmat alakítanak ki, így a Rogériusz felől érkező autósoknak több útvonal áll majd a rendelkezésükre: ráhajthatnak a Decebal hídra, majd a Splaiul Crișanei vagy a Constantin Brâncoveanu utcán kerülhetik ki az építkezések helyszínét. Ugyanakkor a körforgalomból letérhetnek balra a Füzes (Sfântul Apostol Andrei) utcára, amelyen elérhetik a Centenáriumi hidat. Az Unió (Principatele Unite) utca kétirányúvá válik a városháza épülete és a Timár (Plevnei) utcák közötti szakaszon. A Körös és az Unió utcák kereszteződésében a városháza épülete mellett is egy körforgalmat alakítanak ki. A Dudek sikátorban (Duiliu Zamfirescu utca) megfordul a menetirány. A közlemény felhívja a figyelmet arra is, hogy a munkálatok ideje alatt felfüggesztik a villamosforgalmat a Vitéz úton, a közszállítást villamospótló autóbuszokkal fogják biztosítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában